Путін та Сі Цзиньпін запланували нову зустріч: коли відбудеться

Кремлівський диктатор Володимир Путін збирається ще раз зустрітися із главою Китаю Сі Цзиньпіоном, повідомив глава МЗС країни-агресора Сергій Лавров. За його словами, ця зустріч пройде у липні

Кремлівський диктатор Володимир Путін має намір провести ще одну зустріч із главою Китаю Сі Цзиньпіонм, повідомив міністр закордонних справ країни-агресора Сергій Лавров. За його словами, така зустріч пройде на полях саміту ШОС у липні в Астані.

Як заявив Лавров, сьогодні з'явилася дуже "хороша нагода подивитися, як ми можемо без пауз, без розгойдування використовувати той темп, той імпульс, який нашим відносинам було надано в результаті переговорів у Пекіні, у Харбіні, і зробити відповідні доручення нашим співробітникам".

Крім того, глава МЗС країни-агресора висловив вдячність китайським партнерам за позицію щодо врегулювання "української кризи", привітав пропозицію голови КНР Сі Цзіньпіна щодо організації мирної конференції "за умови рівноправної участі Росії та України, врахування законних інтересів Москви в галузі безпеки та поточних реалій ".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що минулого тижня кремлівський диктатор Володимир Путін із дводенним візитом відвідав Китай. Втім, поїздка для нього не була такою вдалою , як розповідають пропагандистські ЗМІ, зокрема, не вдалося досягти зрушень у питанні будівництва газопроводу "Сила Сибіру-2", в чому дуже була зацікавлена РФ. При цьому, як зазначають експерти, Китай просто не хоче підвищувати свою енергозалежність від однієї держави, оскільки мав дуже красномовний приклад Європейського Союзу.

Крім того, немає жодної конкретики в питанні прийняття платежів від російських контрагентів . Китай, можливо, десь локально запровадить тимчасові механізми, проте про загальну угоду поки що ні слова. Тобто головне досягнення зустрічі для Путіна – це, власне, сама зустріч.