Путін у Дербенті здивував своєю поведінкою: що не так

У мережі помітили "нюанси", які вказують на те, що це не справжній Путін

Президент РФ Володимир Путін побував в місті Дербент, що знаходиться на півдні РФ, у Республіці Дагестан. Проте в мережах почали сумніватися, що до Дербента поїхав справжній Путін, бо поведінка і кілька помітних ознак диктатора виглядали дуже дивно.

Ці відмінності, яких немає в "стандартного Путіна", замітили, як у зовнішності, так і в тому, як поводилась особа, що приїхала в Дербент. На це звертають увагу користувачі мереж. Як от політолог Олексій Голобуцький побачив у Twitter, що "нова версія" господаря Кремля виглядає надто худою, порівнюючи з тим, що всі звикли споглядати. Ще Путін в дагестанському місті виглядав надзвичайно активним, жартував і сміявся, так само дві його руки добре функціонували.

Також біля правого ока було видно синець.

"Сьогодні в Дербенті: Путін в чорному, худий, активний, обидві руки функціональні, постійно сміється, повністю зникло оте тотальне затинання в словах і екання, що помітили всі на офіційних нарадах вже пару тижнів як... І частково зведений синець довкола правого ока. Тюкнули по голові – і в Дербент? Не хотів на вахту заступати?", – пише український політолог.

Ще користувачам мережі дивною здалась інша особливість російського президента, він пішов до натовпу, охоче обіймавсь і фотографувавсь з присутніми, деяких навіть поцілував.

Це також помітили користувачі, бо всі знають, що реальний Путін тримає претендентів на зустріч з ним на карантині тиждень або два. Цю інформацію підтверджують і російські воєнкори, які зізнавались про режим карантину, виступаючи на російських пропагандистських каналах.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін все частіше випускає "двійника".