Головна Новини Світ Росія Путін все частіше випускає "двійника", - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін все частіше випускає "двійника", - ЗМІ

ЗМІ заявили, що Путін нібито проходить чергове лікування. Мовляв, через це він став "замкненим, мовчазним та глибоко стурбованим"

19 січня 2023, 16:20
Поділіться публікацією:

Володимир Путін боїться за своє здоров’я все частіше випускає "двійника" через ослаблення імунітету. У Росії ходили чутки, що 70-річний Путін хворий на рак, ранньою стадією хвороби Паркінсона та іншими захворюваннями, включаючи шизоафективний розлад. ЗМІ послалися на телеграм-канал, який начебто стежить за Путіним та має зв'язки з його оточенням та охоронцями пишуть "Коментарі", за інформацією "24 каналу".

Путін все частіше випускає "двійника", - ЗМІ

Президент Росії боїться за своє здоров’я через низький імунітет

Очільник Кремля проходить курс лікування препаратами, які можуть мати такі побічні ефекти: викликають слабкість, запаморочення, відсутність апетиту, що не найкращим чином позначається на його психоемоційному стані.

Мовляв, через це російський диктатор став мовчазним і майже нікого не приймає особисто, при цьому виглядаючи "глибоко стурбованим останніми днями". Тому Путін, схоже, збирається ризикнути, якщо не піти ва-банк, "піднявши ставки до критичного рівня". Також канал повідомляє, що Путін боїться будь-якої інфекції, навіть тієї, яка легко лікується.

"У нього дуже ослаблений імунітет. Він ослаблений агресивним лікуванням, ліками, які змушений приймати. Динаміка негативна і його оточення знає про це. Це більше не приховують", — йдеться у повідомленні.

Востаннє президента Росії бачили особисто у п'ятницю 13 січня на похороні в Уфі. Він скоротив до мінімуму особисту участь у переговорах, зустрічах та нарадах, практично повністю переключившись у формат відеозв'язку та телефонного спілкування. Телеграм-канал переконує, що у п'ятничній поїздці до Уфи буцімто брав участь "двійник", а не справжній Путін. І що "сурогатний президент" приходить на рідкі зустрічі та заходи частіше, ніж сам Путін. Та правдивість цих слів ніяк перевірити зараз неможливо. Як і прогнози, що дублер все частіше буде в ролі президента, адже здоров'я президента має тенденцію до погіршення.

Як писали "Коментарі", Патріарх Кирило закликав молитися за здоров'я Путіна. Заклик присвячений ювілею російського диктатора.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини