Путін відправив на Донбас до бойовиків глав силових відомств та Медведєва: навіщо

Медведєв зазначив, що обговорювалася "гармонізація законодавства" з окупованими районами Донецької та Луганської областей

Глава Кремля Володимир Путін відправив на окупований Донбас очільників російських силових відомств та заступника голови Ради безпеки РФ Дмитра Медведєва. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на Telegram Медведєва.

У повідомленні Медведєва йдеться, що за дорученням Володимира Путіна, за участю ватажків "Л/ДНР" Леоніда Пасічника, Дениса Пушиліна відбулася нарада. В якій взяли участь керівники силових відомств Росії, які приїхали на окуповану частину Донбасу, зокрема, міністр внутрішніх справ РФ Володимир Колокольцев, куратор по Донбасу Сергій Кирієнко, голова Слідчого комітету Олександр Бастрикін, генпрокурор РФ Ігор Краснов та директор ФСБ Олександр Бортников.

Як повідомив Дмитро Медведєв, на нараді обговорювали "гармонізацію законодавства" з окупованими районами Донецької та Луганської областей, а також нібито відновлення інфраструктури, ремонт лікарень і соціальна підтримка.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у РФ заявили про пройдену "точку неповернення" у війні проти України. Деякі кремлівські політики вважають, що війна в Україні вже нібито пройшла "точку неповернення". Відтак швидко завершити конфлікт наразі не можна. Власне з такою заявою виступив голова комітету Держдуми РФ з міжнародних справ Леонід Слуцький. Також Леонід Слуцький не забув сказати один із найпопулярніших кремлівських наративів. Мовляв, Кремль готовий дипломатично вирішити цей конфлікт, але позиція росіян на переговорах "буде набагато жорсткішою, ніж була". Слуцький завив, що Кремль й далі продовжить свою війну проти України.