Головна Новини Світ Росія У РФ заявили про пройдену "точку неповернення" у війні проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ заявили про пройдену "точку неповернення" у війні проти України

Слуцький завив, що "спеціальна військова операція" вже пройшла свою точку неповернення

10 серпня 2022, 23:14 comments2612
Поділіться публікацією:

Деякі кремлівські політики вважають, що війна в Україні вже нібито пройшла "точку неповернення". Відтак швидко завершити конфлікт наразі не можна. Власне з такою заявою виступив голова комітету Держдуми РФ з міжнародних справ Леонід Слуцький, пише "Інтерфакс".

У РФ заявили про пройдену "точку неповернення" у війні проти України

У РФ заявили про пройдену "точку неповернення" (фото з відкритих джерел)

Слуцький завив, що Кремль й далі продовжить свою війну проти України.

"Вона буде продовжена, поза всяким сумнівом. Спеціальна військова операція" вже пройшла свою точку неповернення", — зазначив кремлівський чиновник.

Також Леонід Слуцький не забув сказати один із найпопулярніших кремлівських наративів. Мовляв, Кремль готовий дипломатично вирішити цей конфлікт, але позиція росіян на переговорах "буде набагато жорсткішою, ніж була".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у США назвали причину, через яку Росія не звинуватить Україну у вибухах у Криму. Речники Кремля, а також штатні пропагандисти навіть не намагалися прив'язати вибухи на авіабазі в Новофедорівці з українською стороною. Така позиція росіян має пояснення, впевнені військові фахівці Інституту вивчення війни (ISW). Вся справа в тому, що якби росіяни почали звинувачувати Україну в ударах по Криму, то тим самим вони визнали б неефективність своєї системи ППО. Схожа історія вже була із потопленим крейсером "Москва". У ISW звертають увагу на той факт, що на військовому об'єкті одночасно пролунало кілька вибухів, що само виключає версію, яку активно розповсюджують росіяни про випадкову пожежу. Водночас, це ще більше підтверджує можливість як диверсії, так і далекобійного ракетного удару. 

 
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

украинец

10 серпня 2022, 23:00

давить бандеровскую погань до самого конца.


Новини