Путін висловився про український контрнаступ

Російський диктатор вважає, що контрнаступ ЗСУ вже себе вичерпав

Як передає портал "Коментарі", президент Росії Володимир Путін сьогодні провів нараду з постійними членами Ради безпеки РФ. Російський диктатор похвалив окупантів за те, що так звана "СВО" виконує поставлену мету, а також прокоментував, як відбувається український контрнаступ.

Володимир Путін не був оригінальним, він, як і раніше, повторив тези про те, що очікуваних результатів контрнаступу ЗСУ нібито немає. При цьому диктатор запевнив росіян, що західні куратори розчаровані цим. Також російський диктатор заявив, що нібито в ході контрнаступу ЗСУ вже українські підрозділи зазнали "величезних втрат – десятки тисяч осіб".

За словами Путіна, мобілізаційний ресурс в Україні виснажується і ЗСУ дедалі складніше знаходити людей для відправлення на фронт.

"У людей в Україні дедалі частіше виникає питання, заради чиїх корисливих інтересів гинуть їхні рідні та близькі. Поступово, хоч і повільно, але приходить протверезіння", – заявив господар Кремля.

Диктатор також визнав, що західне озброєння, яке союзники постачають Україні, завдає певних проблем російській армії та затягує війну.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Володимир Путін уже прагне обороняти Білорусь, каже, що сусідній країні загрожує агресія з боку Польщі та інших країн Заходу, включно з Україною.

Також видання "Коментарі" повідомляло – заколот Євгена Пригожина так налякав Володимира Путіна, що тепер Кремль почав приховувати маршрути поїздок російського президента країною. На щоденному брифінгу в четвер прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков анонсував поїздку Путіна в один із регіонів країни, але відмовився уточнити, куди саме їде глава держави.