Путін виступив перед Радбезом Росії та видав нові накази своїм "гауляйтерам" в Україні

Путін закликав силовиків до ще жорсткішого переслідування українських громадян на окупованих територіях

"Українські націоналісти" на окупованих територіях України серйозно турбують російського президента Путіна, який намагається перекласти свої злочини на нашу країну. Очільник Кремля під час засідання Радбезу Росії, де були присутні "гауляйтери" з Запорізької, Донецької, Луганської та Херсонської областей, заявив, що "націоналісти" "продовжують накривати міста і селища артилерійськими і мінометним обстрілами". Про це повідомляють російські ЗМІ.

Також Путін назвав ліквідацію колаборантів на окупованих територіях України "терактами проти представників міської влади, правоохоронних органів, журналістів і громадських діячів". А ще він заявив, що нібито такі "теракти" відбуваються також на території Росії, звинувативши у їхній підготовці "потенціал третіх країн".

Відтак, російський президент доручив силовикам ще жорсткіше переслідувати українських громадян на окупованих територіях нібито, закликаючи "... захистити людей і їхню безпеку, власність від злочинності, свавілля і насильства".

А свої злочини він виправдав тим, що на окупованих територіях нібито "доводиться з нуля вибудовувати всю систему забезпечення громадської безпеки і законності".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що на зустрічі з іноземними послами Путін цинічно заявив, хто винний у війні в Україні. 5 квітня російський президент Володимир Путін виступив на церемонії вручення вірчих грамот іноземними послами та знову вкотре зробив цинічну заяву про війну в Україні. Путін заявив, що Росія відкрита для діалогу з усіма країнами та не збирається ізолюватися. Окрім цього він фактично звинуватив Америку у війні, яку сам й розпочав, бо нібито "використання США таких інструментів, як підтримка кольорових революцій призвело до української кризи". Так очільник Кремля назвав жорстку війну, що він веде проти українського народу.