Головна Новини Світ Росія На зустрічі з іноземними послами Путін цинічно заявив, хто винний у війні в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

На зустрічі з іноземними послами Путін цинічно заявив, хто винний у війні в Україні

Путін заявив, що Росія відкрита для діалогу з усіма країнами

5 квітня 2023, 16:31 comments7284
Поділіться публікацією:

5 квітня російський президент Володимир Путін виступив на церемонії вручення вірчих грамот іноземними послами та знову вкотре зробив цинічну заяву про війну в Україні. Про це повідомляють російські ЗМІ.

На зустрічі з іноземними послами Путін цинічно заявив, хто винний у війні в Україні

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Путін заявив, що Росія відкрита для діалогу з усіма країнами та не збирається ізолюватися. Окрім цього він фактично звинуватив Америку у війні, яку сам й розпочав, бо нібито  "використання США таких інструментів, як підтримка кольорових революцій призвело до української кризи". Так очільник Кремля назвав жорстку війну, що він веде проти українського народу.

"Використання США таких інструментів, як підтримка кольорових революцій, зрештою і призвело до української кризи та деградації російсько-американських відносин",- заявив Путін.

Також Путін заявив, що стосунки США та Росії нібито погіршилися через "різні підходи до формування порядку у світі", а не його імперські амбіції.

"Відносини Росії та США у глибокій кризі через принципово різні підходи до формування світопорядку",- виправдався Путін.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін скликає Радбез Росії через чотири окуповані українські області. 5 квітня російський президент Путін проведе, засідання Ради Безпеки, де розглянуть "забезпечення законності, правопорядку та громадської безпеки" на тимчасово захоплених територіях України. Зокрема, так званих Донецької та Луганської народних республік", а також Запорізької та Херсонської областей. Окрім цього, повідомляється, що російський президент прийме вірчі грамоти від 17 новоприбулих послів іноземних держав, в тому числі  США і ЄС.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Михаил

5 квітня 2023, 16:23

Офигенный сценарий - Ване не понравилось, что Джо помог Василю сделать ремонт в собственной квартире, Ваня пошёл бить Василя и громить его гостинную и ванную с туалетом...


Новини