Путін запевняє, що щодо Зеленського зі США питання вже вирішене: що видав диктатор

Володимир Путін видав версію про плани США "позбутися Зеленського"

Російський диктатор Володимир Путін продовжує видавати абсурдні заяви щодо України. Нова заява російського диктатора полягала в тому, що нібито в Москві вже знають, що США хочуть, щоб Україна знизила мобілізаційний вік, а після цього планують "позбутися Зеленського".

"Це ми знаємо напевно. Це вимога з боку адміністрації США до українського керівництва, якщо його можна вважати керівництвом після того, як було скасовано вибори. Я думаю, що адміністрація Штатів змусить сьогоднішнє керівництво України ухвалити ці рішення – знизити мобілізаційний вік до 18 років". А потім Зеленського позбудуться просто", – заявив диктатор.

Однак, за словами Путіна, це "непроста історія" і займе кілька місяців.

За словами диктатора, закон треба вжити, зробити певні кроки.

"Зараз у нас червень 2024 року. Щоб усе це зробити, мені здається, потрібен рік. До весни, до початку наступного року, як мінімум, терпітимуть, коли він все зробить, і скажуть "До побачення", – резюмував Путін.

Зазначимо, також Путін заявив, що для РФ нічого не зміниться після президентських виборів у США. При цьому він знову назвав Джо Байдена "передбачуваним політиком".

"Справді, це (Байден) політик старої школи, і ось те, що йому не сподобалося, і він до певної міри навіть почав мене атакувати - я так і думав, що це буде - значить, я правий, він передбачуваний. Значить, це тільки підтверджує наші міркування про те, що я говорив", - заявив кремлівський диктатор.