Головна Новини Світ Росія Путін заявив, що "не кине Донбас, незважаючи ні на що"
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін заявив, що "не кине Донбас, незважаючи ні на що"

Також російський президент Володимир Путін каже, що "журналісти - четверта влада, на якій лежить відповідальність за Росію і в цілому"

14 лютого 2021, 12:05
Поділіться публікацією:

Президент Російської Федерації Володимир Путін запевнив, що Росія "не кине Донбас".

Путін заявив, що "не кине Донбас, незважаючи ні на що"

Володимир Путін - фото з відкритих джерел

Про це заявив президент РФ Володимир Путін на закритій зустрічі з головних редакторів РосЗМІ, відео фрагмента зустрічі опубліковано пропагандистським російським "Росія-24".

"Донбас ми не кинемо. Незважаючи ні на що", — заявив глава Кремля.

Також як зізнався Путін, що у нього "перед очима стоять деякі люди, які отримали травми та каліцтва, особливо діти, в Донбасі".

"На наших з вами плечах — я говорю" наших з вами ", тому що ви четверта влада — величезна відповідальність за Росію в цілому. І перш, ніж прийняти якесь рішення, ми повинні подумати про наслідки будь-якого нашого кроку", — звернувся Путін до учасників зустрічі.

Неоголошена війна триває сьомий рік: Росією захоплений Крим і частина Донбасу. Кремль весь цей час заперечує свою участь, стверджуючи, в тому числі через рупори в ЗМІ і в соціальних мережах, що на сході "громадянська війна".

Нагадаємо, Володимир Путін розповів про те, що буде з тимчасово окупованими територіями окремих районів Донецької та Луганської областей в майбутньому. Про це глава Кремля заявив під час своєї зустрічі з керівниками російських пропагандистських ЗМІ. Зустріч була проведена в контексті масових протестів на підтримку ув'язненого опозиціонера Олексія Навального. Повідомляється, що головний редактор пропагандистського каналу "Russia Today" Маргарита Симоньян запитала Путіна про те, чи планують в Кремлі і далі надавати "підтримку" терористам "ЛНР-ДНР". На це президент РФ відповів, що вони не збираються "кидати Донбас".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини