Путін зробив несподіваний прогноз щодо майбутнього Зеленського

Володимир Путін вважає, що Захід планує в майбутньому усунути Володимира Зеленського з посади президента України.

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що президент України Володимир Зеленський через рік втратить свою посаду. Очільник Кремля у своїй пропагандистській промові заявив, що Зеленського нібито усуне Захід. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Путін під час візиту до В’єтнаму торкнувся питань війни в Україні та української влади. Російський диктатор вкотре виголосив пропагандистські тези у яких заявляє, що Україна нібито керується Заходом. Путін дав прогноз, що президента України Володимира Зеленського нібито буде усунено з посади лідера країни.

"На Заході не хочуть його зараз міняти - час не настав. Це очевидно для будь-якої людини: на неї повісять усі непопулярні рішення - і все поміняють. Я думаю, що це буде у першій половині наступного року", - сказав Путін.

Нагадаємо, що це не перші подібні заяви Путіна щодо українського керівництва. У червні Путін стверджував, що українська влада нібито узурпована та утримується "київським режимом" з 2014 року. Такі заяви Путіна прозвучали попри те, що за цей період в України відбулось кілька демократичних та визнаних виборів, а також було обрано два президенти. Крім того, Путін неодноразово заявляв, що Зеленський нібито нелегітимний президент, після закінчення його 5-річного терміну на посаді.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, реакцію Європейського Союзу, який пояснив, чи буде вважати Зеленського легітимним президентом України. Подібну заяву також зробила і Німеччина.

Також "Коментарі" писали про те, кого Путін назвав легітимною владою в Україні.