Путін зробив нову абсурдну заяву про контрнаступ ЗСУ

Окупанти в Україні знаходяться "в активній обороні", але при цьому нібито покращують свої позиції, стверджує Путін

Російський президент вкотре назвав контрнаступ ЗСУ "настільки провальним", що Україна нібито готує нові наступальні операції. Окрім цього, Путін придумав успіхи російської армії у Харківській та Донецькій областях, де вони наступають, але суттєво не можуть просунутися. Путін назвав спроби своїх окупантів "активною обороною і поліпшенням позицій". Главу Кремля цитує Інтерфакс.

"Що стосується контрнаступу, який нібито буксує - він провалився повністю. Ми знаємо, що на окремих ділянках бойових дій, проте, протиборча сторона готує нові активні наступальні операції. Ми бачимо це, знаємо... І ми теж відповідним чином на це реагуємо", - сказав Путін.

Потім Путін придумав версію, що російські окупанти "в активній обороні" нібито ще й просуваються на Харківському і на Донецькому напрямках.

"Те, що відбувається сьогодні на всьому протязі зіткнення, це називається "активна оборона". І наші війська покращують своє становище практично на всьому цьому просторі. На великому досить просторі... Так, це активна оборона з поліпшенням свого становища на окремих ділянках ", - підкреслив Путін.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін розхвалив китайського лідера Сі Цзіньпіна. Президент Росії Володимир Путін дав характеристику китайському лідеру Сі Цзіньпіну, назвавши, що саме його відрізняє від тимчасових керівник в інших країнах.

Путін заявив, що Сі Цзіньпін відрізняється від тимчасових керівників, які за словами президента РФ не затримуються довго на міжнародній політичній арені. Також президент Росії похвалив лідера КНР та вказав, що той є надійним партнером.