Головна Новини Світ Росія Путін розхвалив китайського лідера Сі Цзіньпіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін розхвалив китайського лідера Сі Цзіньпіна

Президент Росії Володимир Путін пояснив різницю між Сі Цзіньпіном та іншими світовими лідерами.

15 жовтня 2023, 09:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін дав характеристику китайському лідеру Сі Цзіньпіну, назвавши, що саме його відрізняє від тимчасових керівник в інших країнах. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Путін розхвалив китайського лідера Сі Цзіньпіна

Президент Росії Володимир Путін та лідер Китаю Сі Цзіньпін. Фото з відкритих джерел

Путін заявив, що Сі Цзіньпін відрізняється від тимчасових керівників, які за словами президента РФ не затримуються довго на міжнародній політичній арені.

"Не приймає рішення на основі миттєвого характеру, він оцінює ситуацію, аналізує і дивиться у майбутнє. Це відрізняє справжнього світового лідера від людей, яких ми називаємо тимчасовими. Які приходять на 5 хвилин, щоб покрасуватись на міжнародному майданчику", — сказав Володимир Путін.

Також президент Росії похвалив лідера КНР та вказав, що той є надійним партнером.

"Сі Цзіньпін інша людина, він ґрунтовний, спокійний, але надійний партнер, якщо ми з ним про щось домовляємось, ми можемо бути впевнені, що наші домовленості будуть виконані", — розповів китайським ЗМІ Володимир Путін.

Нагадаємо, що Володимир Путін очолює Росію з 2000 року з перервою між 2008 та 2012 роками, коли РФ керував Дмитрій Медведєв. Тоді Путін обіймав посаду прем'єр-міністра. У 2020 році Путін продовжив свої повноваження і таким чином може бути президентом Росії щонайменше до 2036 року. Голова Китаю Сі Цзіньпін став керівником КНР у 2013 році, а у 2023 році його вперше в історії Китаю переобрали на третій термін.

Зазначимо, що за час керівництва Путіна у РФ демократичні країни кілька разів змінили своїх керівників, наприклад у США та Україні за останні 20 років змінилось по чотири президенти. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Путін пояснив, чому почав повномасштабне вторгнення в Україну.

Також "Коментарі" писали, що спеціалісти у сфері психології провели аналіз президента РФ та назвали основні характеристики Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/218372
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини