Путін зробив нову цинічну заяву про життя на окупованих територіях України та дав свої вказівки

Путін заявив, що особисто відвідав Херсонську область і так звану “ЛНР”

Російський президент Путін вкотре заявив, що особисто відвідав окуповану росіянами частину Херсонщина та так звану “ЛНР”. За його словами, що, крім зустрічі з військовими він ще й звернув увагу на низький рівень життя на "нових російських територіях". Тож він доручив чиновникам це виправити. Про це пишуть російські ЗМІ.

У своєму новому виступі очільник Кремля забув сказати, що життя цих людей та регіонів України знищило повномасштабне вторгнення Росії.

На нараді з іншими російськими чиновниками Путін заявив про те, що сам їздив в окуповані регіони та відвідав їх “буквально день тому”. Окрім цього, Путін торкнувся теми невисокого рівня доходів на нових територіях.

Російський президент заявив про досить високі ціни, які вищі, аніж у Ростовській області. Тож він віддав доручення вирішити цю проблему віце-прем'єру Хуснулліну та прем'єр-міністру Мішустіну.

"Я такої кількості "Лад" і "Жигулів" давно вже не бачив. Там невисокі зарплати, а ціни вищі за ростовські - треба впоратися з дисбалансом", - цинічно заявив Путін та сказав, що жителям цих регіонів потрібно допомогти.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін почав пропонувати газ дешевше за європейську ціну, але з умовою. Російський президент на фоні масштабних санкцій Європи та США проти Росії за вторгнення в Україну, запропонував Казахстану рекордну знижку на газ. Журналісти припускають, що цю знижку Путін запропонував, щоб Кремль мав можливість схилити президента Касима Жомарта-Токаєва на участь у проєкті з будівництва нового трубопроводу до Китаю.