Головна Новини Світ Росія Путін почав пропонувати газ дешевше за європейську ціну, але з умовою
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін почав пропонувати газ дешевше за європейську ціну, але з умовою

Путін обіцяє, що знижка буде "рекордною" порівняно з усіма іншими клієнтами "Газпрому"

19 квітня 2023, 18:07 comments1969
Поділіться публікацією:

Російський президент на фоні масштабних санкцій Європи та США проти Росії за вторгнення в Україну, запропонував Казахстану рекордну знижку на газ. Про це повідомляє видання The Moscow Times.

Путін почав пропонувати газ дешевше за європейську ціну, але з умовою

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Журналісти припускають, що цю знижку Путін запропонував, щоб Кремль мав можливість схилити президента Касима Жомарта-Токаєва на участь у проєкті з будівництва нового трубопроводу до Китаю.

 У повідомленні видання йдеться, що ця знижка, яку обіцяють, буде рекордною порівняно з усіма іншими клієнтами "Газпрому".

Міністр енергетики Казахстану Алмасадам Саткалієв заявив, що газ, який РФ готова постачати для забезпечення півночі і сходу Казахстану, буде коштувати "набагато" дешевше, аніж для Білорусі, а з європейськими цінами різниця буде "в рази".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що отримає Угорщина від "Газпрому". Під час візиту міністра закордонних справ та торгівлі Угорщини Петер Сійярто до Москви політик домовився про продовження постачання газу та нафти з "Газпромом". Про це заявив міністр закордонних справ та торгівлі Угорщини Петер Сійярто. За його словами, безперебійні постачання російського газу нібито важливі для Угорщини. Він зазначив, що згідно з домовленістю, Будапешт зможе закуповувати більше газу, ніж передбачено довгостроковим контрактом, у разі потреби.

Друга угода розширила можливості для Угорщини щодо оплати частини ціни, що перевищує 150 євро, незалежно від поточної ціни на газ на умовах відстрочення. Також Сіярто додав, що було досягнуто домовленості про постачання нафти через українсько-угорський кордон.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

хххххх

19 квітня 2023, 18:42

Не хватает секса или отношений? Красивые и не очень, свободные и замужные все они ищут мужчин. Здесь легко найти девушку, любовницу или телку на ночь, не упусти свой шанс----- https://urlis.net/club


Новини