Путіна попереджають про готовність трьох республік вийти зі складу РФ

Путіну показали доповідь Ради Безпеки Російської Федерації в якій передбачають можливий вихід трьох республік зі складу Росії.

Президенту Росії надали черговий аналіз з Ради Безпеки РФ. В ньому повідомляється, що три республіки, які входять до складу Російської Федерації можуть залишити Росію. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російський Telegram-канал Генерал СВР.

За повідомленням Генерала СВР президенту Росії приніс доповідь секретар Ради Безпеки Російської Федерації Микола Петрушевич.

Згідно з аналізом першою залежною від РФ територію, яка захоче вийти зі складу Росії називають Татарстан. Еліта республіки вважає, що Кремль чине тиск на них і хоче повністю забрати будь-яку суб’єктність. 23 грудня Татарстан заявив, що перейменує посаду свого президента на "глава – Раїс Республіки Татарстан". Слово "раїс" використовується в арабських країнах, що означає керівник.

Наступними в черзі згідно з доповіддю від Радбезу РФ можуть відділитись Чечня та Башкортостан. Повідомляється, що чеченці можуть отримувати необхідний бойовий досвід у війні з Україною та вивчати тактику російської армії, для кращого розуміння і ведення війни проти Російської Федерації.

За повідомленнями Генерала СВР такі події можуть стати тільки через неминучу кризу у РФ. Проте саме в цьому звіті є пункт про можливу кризу в кінці наступного року, якщо президент РФ залишиться при владі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про нещасний випадок з Путіним, який впав зі сходів у своїй резиденції. Під час цього президент Росії осоромився і медики не змогли йому надати швидку допомогу.

Також "Коментарі" писали про найбільші поразки Росії в її історії. Від Кримської битви до війни в Україні.