Головна Новини Світ Росія Нещасний випадок стався з Путіним. Президент Росії наклав в штани
commentss НОВИНИ Всі новини

Нещасний випадок стався з Путіним. Президент Росії наклав в штани

З президентом Росії стався незручний момент. Російський диктатор впав у власному будинку.

3 грудня 2022, 17:16 comments23492
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін, випадково перечепився на сходах у власній резиденції та впав. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посилання на російський Telegram-канал Генерал СВР.

Нещасний випадок стався з Путіним. Президент Росії наклав в штани

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Telegram-канал повідомив про падіння президента Росії 1 грудня, стверджуючи, що важкий день для Путіна закінчився ще гіршим вечором.

Автори каналу описують, що Володимир Путін перечепився на сходах та впав на п’яту точку. Після чого повільно спустився на боку вниз. Нещасний випадок побачили особисті охоронці Путіна, які викликали медичну допомогу для президента Росії.

Генерал СВР пише, що медики прибули на місце нещасного випадку швидко, але не змогли одразу оглянути потерпілого. За інформацією Telegram-каналу хворіє на рак шлунково-кишкового тракту, що викликають проблеми з травленням. Оскільки удар Путін впав на куприк, це викликало різкий біль та дефекацію.

Таким чином медики спочатку допомогли президенту дійти до ванної кімнати і вже після того, оглянули Путіна. В президента Росії було діагностовано забиття куприк та м’яких тканин.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Олександр Лукашенко має хитрий план для президента Росії Володимира Путіна. Президент Білорусі створює вкиди в інформаційний простір і таким чином змушує армію країни не вступати у війну з Україною.

Також "Коментарі" писали про те, що Президент Росії все більше боїться за своє життя. Таким доказом слугує будівництво нових бункерів, попри те, що у Володимира Путіна вже є кілька сховищ в Москві та інших регіонах Російської Федерації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

украинец

3 грудня 2022, 18:01

бу-га-га, ну это только убогие имбецилы схавают, кем дырявые бандерЛохи и является. СУХвС.


Новини