Головна Новини Світ Росія Путінська депутатка назвала росіян "хробаками": закликала створити для них трудові табори
commentss НОВИНИ Всі новини

Путінська депутатка назвала росіян "хробаками": закликала створити для них трудові табори

Російська депутатка Катерина Собканюк закликала створити для росіян, які живуть на соціальну допомогу трудові табори.

2 травня 2024, 14:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Депутатка від путінської партії "Єдіная Россія" Катерина Собканюк заявила, що багато росіян не хочуть йти на роботу, а живуть на соціальну допомогу. Таких людей депутатка назвала "дармоїдами" та закликала для них будувати трудові табори.

Путінська депутатка назвала росіян "хробаками": закликала створити для них трудові табори

Російська депутатка Катерина Собканюк. Фото з відкритих джерел

В мережу потрапило відео з квітневої сесії Законодавчої думи Томська на якій місцева депутатка запропонувала повернутись до СРСР та створити для росіян трудові табори.

"Як ви вважаєте, може розглянути сьогодні можливість взагалі якихось трудових таборів? Адже це ж все вже було… На будівництві немає бетонників, арматурників, зварювальників, електриків. Бракує", — говорить Собканюк.

Чиновниця пояснює свою пропозицію тим, що в Росії підприємства потребують працівників, а росіяни не хочуть працювати та живуть на соціальну допомогу по безробіттю. Катерина Собканюк вважає таких росіян "дармоїдами" та вказує, що вони "хробаки на нашому тілі".

Це вже не вперше російські посадовці висловлюють подібні позиції. Минулого року депутатка Алтайського краю Євгенія Боровикова запропонувала відправляти до трудових таборів іноземців, які порушують російські закони. Крім того, на початку 2024 року Дмитрій Медведєв закликав відправляти до сибірських трудових таборів росіян, "шкодять країні". За його словами, вони там зможуть отримати "перевиховання".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з'явилась реакція Кремля на звинувачення США у використання хімічної зброї в Україні.

Також "Коментарі" писали, що Росія різко збільшила у 2023 році видачу своїх віз громадянам двох країн.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини