Репера з Одеси публічно зганьбили у Росії

Реперу Джигану дісталося від його ж колеги Басти

Мешканець Одеси, а тепер репер Джиган, що всіляко підтримує путінський режим, має публічний репутаційний "ляпас" від російських друзів по цеху.

Під час ефіру на одному з російських шоу в репера Басти поцікавились, нащо той "хейтить" Джигана.

"Питання до Басти: навіщо ти хейтиш Джигана? Адже він і так старається, коле в себе всякі хімії, щоб бути здоровим. Звичайно, позначається на його мізках, але він все одно нормальний мужик", - висловивсь один із виконавців країни-агресорки.

В тексті запитання мається на увазі іронічна відповідь на адресу Джигана.

"А я чого його хейчу? Що він - король (неценз., -). Усе. Чого. Самовизнаний. Я не хейчу, до (неценз., -) я ставлюся дуже позитивно. Вибрав жити (неценз., -) - живи. Будь добрим, чуйним, коли хімію", - продовжив Баста.

Далі репер іронічно наголосив, що відноситься до українського зрадника "дуже позитивно".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що репер з Одеси отримав російське громадянство. Колишній мешканець Одеси Денис Устименко, якого знають завдяки обраному ним сценічному псевдоніму Джиган, показавсь з паспортом РФ. Репер, який промовчав про початок війни на батьківщині та схвалює політику господаря Кремля, цинічно прийшов на вибори з тільки отриманим російським паспортом.

Репер оприлюднив сторіз з виборчої дільниці, де можна побачити, що з боку лежить його червоний паспорт, а артист поставив галочку біля прізвища кандидата Путіна, що вже два роки, як розпочав криваве вторгнення на Україну. При цьому, у сторіз колишній одесит показав відмітку геолокації, що перебуває тепер не серед загарбників, а в приміщенні Головного консульства РФ в Дубаї.