Головна Новини Світ Росія Паспортне божевілля Кремля: репер з Одеси отримав російське громадянство
commentss НОВИНИ Всі новини

Паспортне божевілля Кремля: репер з Одеси отримав російське громадянство

Репер Джиган продовжує мовчати про війну в Україні

18 березня 2024, 22:55
Поділіться публікацією:

Колишній мешканець Одеси  Денис Устименко, якого знають завдяки обраному ним сценічному псевдоніму Джиган, показавсь  з паспортом РФ. Репер, який промовчав про початок  війни на батьківщині та схвалює політику  господаря Кремля, цинічно прийшов на вибори з  тільки отриманим  російським паспортом.

Паспортне божевілля Кремля: репер з Одеси отримав російське громадянство

Репер Джиган (фото з відкритих джерел)

Репер  оприлюднив сторіз з виборчої дільниці, де можна побачити, що з боку лежить його червоний паспорт, а артист  поставив галочку  біля  прізвища кандидата Путіна, що  вже два  роки, як розпочав  криваве вторгнення на Україну. 

При цьому, у сторіз  колишній одесит  показав відмітку геолокації, що перебуває тепер не серед  загарбників, а в приміщенні Головного консульства РФ в Дубаї.

Нещодавно  відбулась трагедія в його рідному місті. Від удару ракети, завданого російськими військовими, загинуло щонайменше 14  мешканців, ще  півсотні — поранені. Пошкоджена цивільна інфраструктура Одеси: житлові  багатоповерхівки, господарчі  будівлі, транспорт. Але на все це  Джиган не реагує, а трагедії  ігнорує, не засуджуючи страшний геноцид своєї нації. 

Паспортне божевілля Кремля: репер з Одеси отримав російське громадянство - фото 2


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що колишня киянка отримала паспорт РФКолишня українка, а тепер прихильниця Путіна, мешканка Києва Любов Успенська  вже має російський  паспорт. 

Співачка народилась в Києві. Ще в 1977 році вона емігрувала до  Італії, а через сім місяців поїхала з цієї  європейської країни до Сполучених Штатів. В  Успенської  є американський паспорт, проте паспорта РФ  до цього  часу вона не мала. Зараз  артистка вже є російською громадянкою інформують пропагандистські ЗМІ.

При цьому, Любов  Успенська, як тільки почалось повномасштабне вторгнення схвалює дії Росії  і диктаторського  режиму Путіна.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини