Головна Новини Світ Росія РФ в ОБСЄ заявила, на що «готова піти» Україна заради дозволу бити по російській території
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ в ОБСЄ заявила, на що «готова піти» Україна заради дозволу бити по російській території

У РФ договорилися до того, що звинуватили Україну в підготовці провокації заради отримання дозволу бити по російській території

18 вересня 2024, 17:19 comments1202
Поділіться публікацією:

Як заявила в.о. керівника делегації Росії на переговорах у Відні з питань військової безпеки та контролю над озброєннями Юлія Жданова в ході пленарного засідання Форуму ОБСЄ зі співробітництва в галузі безпеки Україна нібито готує інсценування російського удару по дитячій лікарні, щоб Захід дозволив їй використовувати далекобійні ракети проти РФ.

РФ в ОБСЄ заявила, на що «готова піти» Україна заради дозволу бити по російській території

ОБСЄ

Дипломат країни-агресора послалася на інформацію Служби зовнішньої розвідки РФ про те, що нібито Україна "з подачі США" готує інсценізацію ракетного удару по дитячій лікарні або дитячому садку на контрольованій Києвом території з великою кількістю жертв.

"Як ми розуміємо, таким чином українська влада має намір підвищити бойовий дух ЗСУ, обґрунтувати зняття Заходом обмежень, що активно обговорюється зараз, на використання далекобійних ракет вглиб Росії і очорнити нашу країну в очах глобального Півдня", — сказала Жданова.

За її словами, автори провокації хочуть залучити провідні міжнародні ЗМІ для висвітлення цієї трагедії.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у Службі зовнішньої розвідки РФ заявили, що нібито Україна за підтримки США готує кривавий удар по дитсадку чи дитячій лікарні, щоб звинуватити Росію, а також Іран та КНДР, які постачають їй зброю.

При цьому в Україні повідомили , що РФ завжди "попереджає" про свої злочини. Зараз Росія готує новий ракетний удар по Україні і, ймовірно, серед цілей якраз будуть дитячі садки та лікарні. Втім, є думка, що РФ просто "страхується". Справа в тому, що ракети від партнерів РФ дуже неточні і можуть потрапити будь-куди.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини