Головна Новини Світ Росія РФ захлисне тотальне безробіття: Росію залишає ще один потужний інвестор
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ захлисне тотальне безробіття: Росію залишає ще один потужний інвестор

Сьогодні з'явилися дані про плани ліквідації російського сегменту Starbucks – це маса робочих місць

23 травня 2022, 15:20 comments2046
Поділіться публікацією:

Російська агресія покарає своїх творців і почне цю місію безробіття. Немає цивілізації – немає робочих місць. Це має бути зрозуміло всім адекватним та розсудливим людям. Як передає портал "Коментарі", про це пише у себе в телеграмі нардеп "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко.

РФ захлисне тотальне безробіття: Росію залишає ще один потужний інвестор

Росіяни. Фото: з відкритих джерел

"Зараз на Росію сподіваються, що закордонний бізнес не піде. Влізе під санкції, втратить ключові ринки, уб'є собі репутацію — і все заради того, щоб Росія від безробіття врятувалася. Ну і податки стригла як за розкладом. Так могло бути тільки в казці, тому бізнес уже йде на вихід. Сьогодні з'явилися дані про плани ліквідації російського сегменту Starbucks – це маса робочих місць, оскільки кави люблять усі. Тепер для рашистів ні кави, ні роботи", – наголосив політик.

Він додає, що через три місяці буде скорочено (або "вивільнено") близько 300 тисяч співробітників. Навіть якби їх було менше, це грає нам на руку. Наш ворог не повинен бути ситий і задоволений: йому місце у канаві з простягнутою рукою.                                                                

"Чому це важливо? У березні Starbucks зупинив діяльність на Росії, після чого всі очікували, що він передумає. Ні, не передумав та іншим приклад показав. Рашисти, сходіть на каву — можливо, далі вам тільки дегустувати чифір. Адже у країні-в'язниці інших напоїв не буває", – підсумував Олексій Гончаренко.

Читайте також на порталі "Коментарі" – ворог не відмовився від своїх планів подолати Сіверський Донець, але у ЗСУ своє бачення з цього приводу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини