Різала і колола: російська акторка, яка підтримує війну в Україні, понівечила своє обличчя (ФОТО)

Васильєва показала своє нове обличчя

Радянська і російська артистка театру і кіно Тетяна Васильєва, яка виступає за продовження війни в Україні та якось обмовилась, що сама б поїхала на лінію фронту вбивати українців, тепер понівечила своє обличчя.

Як інформує пропагандистське видання Стархіт, 77-річна акторка перекроїла своє обличчя. "Все робила - обличчя різала. Все, що зараз є, все роблю - філери, нитки, ботокс. Просто мене шокують цифри, які хтось вимовляє на мою адресу (йдеться про вік), це забагато. Але до цього я звикла. Я собі, дітям кажу, щоб вони забували про те, скільки мені років", - сказала з цього приводу Васильєва.

При цьому, артистка, говорячи про ситуацію з війною в Україні, проявила себе, наче справжнього окупанта. Вона засуджує акторів з антивоєнною позицією та діячів культури, які поїхали. Васильєва заявила, що Чулпан Хаматова "вчинила як свиня, наївшись жолудя досита". Галкіна вона називає "сволотою", а Пугачову "дуже дурною людиною".

Ще, як вона стверджує, сама донесла на художнього керівника "Школи сучасної п'єси" Йосипа Райхельгауза за його антивоєнні висловлювання.



Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська співачка знову перекроїла обличчя. Російська знаменитість Маша Распутіна, яка висловила пропозицію розстрілювати тих, хто проти війни в Україні, прийняла рішення "підправити" свою зовнішність. Пластичний хірург Дмитро Зімін розповів для російських ЗМІ, що молодий вигляд співачки – це не тільки спосіб життя зірки, а й в проведенні пластичних операцій. Як він сказав, Маша Распутіна провела собі корекцію обличчя, зокрема, комплексну, а не точкову.

Тому, за підрахунками Зіміна, ця відома прихильниця Путіна потратила на операції майже 3 мільйонів рублів, ще Распутіна робить недешеві доглядові процедури кожного місяця.