Головна Новини Світ Росія "Понівечила себе": російська співачка знову перекроїла обличчя
commentss НОВИНИ Всі новини

"Понівечила себе": російська співачка знову перекроїла обличчя

Маша Распутіна, ймовірно, знову вирішила "омолодитися" і зробила комплексну пластичну операцію

9 квітня 2024, 23:45
Поділіться публікацією:

Російська знаменитість Маша Распутіна, яка висловила  пропозицію розстрілювати тих, хто проти війни в Україні, прийняла рішення  "підправити" свою зовнішність.

"Понівечила себе": російська співачка знову перекроїла обличчя

Маша Распутіна (фото з відкритих джерел)

Пластичний хірург Дмитро Зімін розповів  для російських ЗМІ, що молодий вигляд співачки – це  не тільки  спосіб життя зірки, а й в проведенні пластичних операцій.

Як він сказав,  Маша Распутіна  провела собі корекцію обличчя, зокрема, комплексну, а не точкову.

"Якщо оцінювати за фото, корекція обличчя була точно у верхній частині обличчя, про що підказує розташування брів — найімовірніше, це ендоскопічна корекція. Що стосується нижньої частини, схоже, що був ліфтинг, плюс проведено роботу над шиєю. Було зроблено блефаропластику, оскільки ця ділянка обличчя в Марії має доволі гарний вигляд, і ще кругова підтяжка обличчя", — сказав лікар.

Тому, за підрахунками Зіміна, ця  відома прихильниця  Путіна потратила на операції  майже 3 мільйонів рублів, ще Распутіна  робить недешеві доглядові процедури  кожного місяця.

Підписники  висловили свої думки  про новий вигляд Распутіної і  критикували її в коментарях:

"Куди їй ще робити пластику, вся вже натягнута, ніс як у Джексона, губи того й гляди луснуть, ну і дають, який жах, спотворила себе...";

"Обличчя, як пательня";

"Витрачати такі гроші, щоб бути схожою на матрьошку".

”Понівечила себе”: російська співачка знову перекроїла обличчя  - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що скандальна російська співачка заявила, що її спотворив пластичний хірург. Опальна  виконавиця з РФ  Любов Успенська  в шоці від невдалої пластичної операції — вона скаржиться на шрами і рубці, що так і залишились після операційного втручання. 

Тепер  інший хірург взявся виправити  недоліки, допущені  пластичним  хірургом, що  теж  омолоджував за допомогою пластики  іншого одіозного  артиста Філіпа Кіркорова.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини