Росія хоче все й одразу: у Держдумі зібралися приєднувати Придністров'я

У Росії хочуть розглянути питання приєднання до Росії Придністров'я "у найближчій перспективі"

У Держдумі РФ заявили, що бажання невизнаного Придністров'я стати частиною Росії слід розглядати всерйоз. Про це в інтерв'ю російському пропагандистському інформагентству "РІА Новини" заявив член комітету Держдуми з міжнародних справ Дмитро Бєлік, пише портал "Коментарі".

Бєлік назвав Придністров'я анклавом Молдови, який не бачить свого майбутнього у складі сусідньої Румунії, але при цьому добродушно зустрів у себе російських миротворців, які на території Придністров'я вже тривалий час.

Ще раніше глава МЗС невизнаного Придністров'я Віталій Ігнатьєв знову-таки в інтерв'ю російським пропагандистським ЗМІ заявив, що влада рухатиметься чітким і певним шляхом – домогтися незалежності, після чого порушуватиме питання про включення до складу РФ.

Цитуючи слова влади Придністров'я, депутат Дмитро Бєлік заявив, що перспективу приєднання Придністров'я до Росії потрібно розглядати вже зараз, а не відкладати на потім. Далі депутат, як більшість спікерів Кремля, почав перераховувати пропагандистські тези про те, що чомусь Придністров'я має стати частиною Росії, говорив про те, що там живуть російськомовні люди, яким підтримують погляди Росії і так далі.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Путін думає над двома шляхами анексії в Україні: експерти розповіли, чого насправді боїться Кремль.

Також видання "Коментарі" повідомляло - тиск посилюється: що потрапило до нового санкційного пакету ЄС – чи зараз рухне економіка РФ.