Росія у вогні – горить Санкт-Петербург, Іжевськ та транспорт в Москві

У Російській Федерації сталось кілька пожеж.

Підпалили завод в російському Іжевську та склад у Санкт-Петербурзі. Також повідомляють про пожежу в тролейбусі з пасажирами в Москві. Сталася серія пожеж в Росії.

Останнім часом з Росії надходить інформація про серію серйозних пожеж. Увечері 19 вересня сталася пожежа на заводі "Паліж" в Іжевську, який виробляє фарби.

Перші відомості про пожежу на лакофарбовому заводі з'явилися в понеділок близько 21.00. Вогонь швидко поширився і зайняв площу 5 тис. кв м. Сталося часткове обвалення покрівлі будівлі. До боротьби з вогнем залучили близько 100 пожежних бригад. 20 вересня о 5:45 пожежу на лакофарбовому заводі на вулиці Салутовській було повністю ліквідовано. Про це повідомив мер Іжевська Олег Бекмємєтьев у соцмережі.

На записах видно величезне полум'я, яке охоплює велику територію, і густі клуби диму.

Російські ЗМІ повідомляють, що перевищень хімічних речовин у повітрі не виявлено. Генеральний директор підприємства Олена Теліцина повідомила, що постраждалих немає. Водночас вона звернулася за допомогою та шукає компанію, яка займатиметься знесенням споруди, а також будівельні компанії.

Також у вівторок сталася пожежа на складі в Санкт-Петербурзі, а саме в муніципальному селищі Шушари, де знаходилося холодильне обладнання. Вогонь спочатку охопив площу 500 кв.м, а згодом охопив 1000 кв. м. Раніше російські ЗМІ також повідомляли, що в транспортному парку на станції метро "Ленінський проспект" у Москві загорівся тролейбус з пасажирами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про промову друга Путіна, який погрожує знищити Велику Британію ядерним ударом.

Також "Коментарі" писали, про страх росіян. Російські жителі бояться, що на них нападе Україна.