Головна Новини Світ Росія Друг Путіна лякає Європу ядерною зброєю, та каже, що в Україні її не використають, адже там житимуть росіяни
commentss НОВИНИ Всі новини

Друг Путіна лякає Європу ядерною зброєю, та каже, що в Україні її не використають, адже там житимуть росіяни

Одіозна заява російського депутата потрапила в ефір.

20 вересня 2022, 17:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росіяни, роздратовані останніми невдачами в Україні, грають м'язами і погрожують світу. Депутат Держдуми і близький друг Путіна Андрій Гурулов в ефірі російського державного телебачення заявив, що Росія може завдати удару тактичною ядерною зброєю по Великій Британії та Німеччині, перетворивши ці країни на "марсіанську пустелю".

Друг Путіна лякає Європу ядерною зброєю, та каже, що в Україні її не використають, адже там житимуть росіяни

Друг Путіна лякає Європу ядерною зброєю. Фото з відкритих джрел

Російський депутат був гостем на телеканалі "Россия 1". На запитання про перспективи війни в Україні він коротко сказав:

Ми переможемо і виживемо, якою б ціною це відбулось, — запевняє Андрій Гурулов.

Спотворюючи реальність, він заявив, що половина військових, які воюють в Україні, – іноземці, бо в українців бракує охочих воювати з Росією. Гурулов також заявив, що Росія може застосувати ядерну зброю, хоча президент США Джо Байден кілька днів тому застеріг Володимира Путіна від такого кроку.

Андрій Гурулов повідомив, що по Україні не будуть завдавати ядерних ударів, бо росіянам там ще жити. А от інша справа країни Європи. Але росіянин висміяв можливість НАТО скористатись статтею 5, яка говорить, що якщо будь-яка держава-член НАТО зазнає нападу, інші захищатимуть її. Депутат Держдуми сказав, що Сполучене Королівство, яке Російська Федерація перетворить на пустелю у разі запуску ядерних ударів не стане причиною активацію статті НАТО про захист інших країн, адже не буде кого захищати.

Не оминув росіянин і німців. Він сказав, що якщо РФ вдарить по центру прийняття рішень, тобто по Берліну, то це викличе повний хаос в Німеччині та її загибель.

 Відео з погрозами від російського депутата можна переглянути нижче:



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини