Росія в ООН знову озвучила дичину про Зеленського та Україну

Росія в ООН заявила про «узурпацію влади» в Україні

Росіянам і надалі ніяк не дає спокою тема легітимності президента Володимира Зеленського. Вони ретельно розповсюджують свої фейки на міжнародній арені. Зокрема, делегація терористичної Росії у Раді з прав людини ООН заявила про "незаконне утримання влади" в Україні. Цю думку висловив представник делегації Росії Ярослав Єрьомін.

Зокрема дипломат країни-агресора заявив, що нібито Конституційний суд України ухвалив рішення про те, що президент обирається на п'ять років і його конституційний статус не містить іншої тривалості терміну.

"Що ж ми бачимо насправді. Президентський термін обраного раніше глави України минув, а нових виборів так і не проведено. Таким чином, влада в Україні знову, як і у 2014 році, узурпірована та утримується незаконним шляхом", — заявив Єрьомін.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що розвідка в Україні попереджала, що росіяни розганятимуть фейк про нібито нелегітимність президента Володимира Зеленського. До поширення цього фейку приєднався навіть кремлівський диктатор Володимир Путін, якого точно можна вважати нелегітимним через фальсифікацію виборів. Так от він заявив, що легітимною владою в Україні вважає Верховну Раду та спікера Руслана Стефанчука. При цьому кремлівський диктатор заявив, що для терористичної Росії важлива легітимна влада в Україні, щоб розуміти, з ким можна підписувати мирні домовленості, щоб їх не скасували.

При цьому в Україні неодноразово пояснювали, що Зеленський, згідно з Конституцією, залишається легітимним президентом, допоки не будуть проведені вибори, а новий президент не набуде повноважень. При цьому згідно з Конституцією проводити вибори під час військового стану заборонено.