Головна Новини Світ Росія Росіянин тікав від мобілізації і застряг в каналізаційній трубі, довелось різати (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіянин тікав від мобілізації і застряг в каналізаційній трубі, довелось різати (ВІДЕО)

Житель Самарської області, який перебуває у розшуку з 6 листопада застряг в каналізаційній трубі в Санкт-Петербурзі.

11 листопада 2022, 18:05 comments1536
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

21 вересня Володимир Путін оголосив мобілізацію в Росії. Така подія спровокувала різні методи уникнення повісток для призову в армію РФ. 21-річний мешканець Самарської області вирішив сховатись від мобілізації в каналізації міста Санкт-Петербург, але застряг там. Чоловіка довелось рятувати спеціальними службами. Про цей випадок повідомляють місцеві ЗМІ.

Росіянин тікав від мобілізації і застряг в каналізаційній трубі, довелось різати (ВІДЕО)

Росіянин застряг в каналізації. Фото: з відкритих джерел

Очевидці стверджують, що чоловік скинув одяг, відкрив каналізаційний люк і почав лізти в трубу. Через який час стало очевидним що росіянин застряг, адже діаметр труби становив близько 30 см. На місце події прибули рятувальні служби.

Щоб дістатись до каналізаційної труби довелось пробивати асфальт та копати яму глибиною понад шість метрів. Рятувальна операція зайняла приблизно сім годин, але 21-річного росіянина вдалось врятувати. Очевидці стверджують, що чоловік проліз понад 12 метрів по трубі.

Відео з росіянином, який застряг в каналізаційній трубі можна переглянути нижче:

Чоловік потрапив у лікарню з переохолодженням. Росіянин стверджує, що не пам’ятає, чому вирішив залізти в каналізаційну трубу. Але російські ЗМІ повідомляють, що чоловік перебуває у розшуку в Самарській області.

Раніше портал "Коментарі", що в Україні перебувають не тільки російські мобілізовані, а й бойовики з інших країн. Бойовики з Ближнього сходу підписали контракти з ПВК "Вагнер" і після навчань частина з них знаходиться в Донецькій та Луганській областях.

Також "Коментарі" писали, що в Україні запрацював сервіс "Здай москаля". Українці можуть написати скаргу на росіян в Європі і група юристів збере документи для європейських служб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини