Російська акторка цинічно пожалілася на українців

Валентина Тализіна згадала, як з нею не хотіли говорити російською

Російська знаменитість Валентина Тализіна, що також одобрює криваву політику Кремля, висловилась про українців.

В одному зі своїх інтерв'ю акторка пригадала, як багато років тому відвідала Захід України і пожалілась на те, що з нею не хотіли спілкуватись російською.

"Я приїжджала до Івано-Франківська, там гарні молочні продукти. Я приходила на ринок і казала: "Мені сподобався ваш сир, скільки він коштує?". А вона мені "буль-буль українською". Я кажу: "Вибачте, я не розумію, ви ж знаєте російську мову. Я ж у вас купую, скільки коштує?". І вона знову "буль-буль", а тоді кажу: "Та пішла ти", - розповіла російська зірка В'ячеславу Манучарову.

Вже пізніше сказала, що до цього часу не розуміє такого відношення до себе.

"Я не можу це пояснити... Це ненависть молодшого брата", - пояснила акторка.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що акторка з серіалу про Мухтара заявила, що українці її зрадили. Кіноактриса Оксана Сташенко запам’яталась українцям, бо грала ролі в багатьох серіалах і фільмах, таких як — "Повернення Мухтара". Як інформують російські видання, росіянка підтримує криваву війну на території нашої країни, і заявляє, що українські актори ніби її зрадили.

Сташенко критикує колег, з якими працювала до вторгнення, за те, що вони висловлюють звинувачення РФ в початку військового вторгнення. Вона ще сказала, що після початку повномасштабного вторгнення її власний номер телефону "злили" і він з’явивсь у відкритому доступі і вказали, що росіянка виступає за продовження війни. Вона називає "каліками на мізки" українських зірок, що виступають проти війни.