Головна Новини Світ Росія Акторка з серіалу про Мухтара заявила, що українці її зрадили
commentss НОВИНИ Всі новини

Акторка з серіалу про Мухтара заявила, що українці її зрадили

Сташенко підіграє кремлівській пропаганді і виступає за кровожерну війну, розв'язану Путіним

7 червня 2023, 21:50
Поділіться публікацією:

 Кіноактриса Оксана Сташенко  запам’яталась  українцям, бо грала ролі  в багатьох серіалах  і фільмах,  таких  як — "Повернення Мухтара". Як  інформують російські  видання,   росіянка  підтримує  криваву війну на території нашої країни, і заявляє, що українські  актори ніби її зрадили.

Акторка з серіалу про Мухтара заявила, що українці її зрадили

Актриса Оксана Сташенко (фото з відкритих джерел)

Сташенко критикує  колег, з якими  працювала до вторгнення, за те, що вони  висловлюють  звинувачення  РФ  в початку військового вторгнення.

"Я знімалася в Україні, як і всі інші наші [російські] артисти... У нас там з'явилося багато друзів, приятелів, знайомих. Але ті актори, які ще зовсім недавно переді мною ходили навшпиньки, від мене відвернулися. Хоча до цього всі благали: "Візьміть наші фотографії, Оксано Михайлівно, віддайте їх в Москві". Я брала ці знімки, допомагала...", — розповіла  російська акторка.

Вона  ще сказала, що після початку повномасштабного  вторгнення  її  власний номер телефону "злили"  і він з’явивсь у відкритому доступі  і  вказали, що росіянка виступає за продовження війни.

"Я тиждень не спала... Скільки мені повідомлень і дзвінків надходило! Я просто не піднімала слухавку", -  розповіла Сташенко.

Вона називає  "каліками на мізки" українських зірок, що  виступають  проти війни.

"Я їх тепер називаю каліками на мізки. Це ж треба бути настільки дебілоподібними, щоб дозволити собі розкрити головну коробку і дати витягнути звідти свій мозок", — стверджує   російська знаменитість.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська акторка раптово згадала, як її "гнобили за російську мову" в Україні та виправдала війну. Російська кіноакторка  Олена Яковлєва, відповідаючи на запитання представника YouTube-каналу "Емпатія Манучі", розказала, що війну  на території  України нібито розв'язав  "київський режим". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини