Російська пропагандистка здала чоловіка в клініку

На тлі розмов про алкозалежність чоловіка Лєри Кудрявцевої ведуча повідомила, що відправила його в "санаторій".

Ще одна прихильниця Путіна Лєра Кудрявцева на початку року повідомляла про те, що розірвала відносини з чоловіком Ігорем Макаровим. Причина - його залежність від алкоголю.

Тепер на власній сторінці в Телеграм Кудрявцева оприлюднила новий пост:

"Відправила всю сім'ю на лікування. Машу - в санаторій з нянею (Сочі). Маму - в санаторій (Підмосков'ї). Чоловік - теж в "санаторії". Всіх лікувати! Всіх лікувати! Сама ось намагаюся себе змусити наступити на ногу. Стійке відчуття, що нога в коліні прогнеться у зворотний бік".

При цьому, про лікування чоловіка Кудрявцева повідомила з певним натяком, виділивши слово санаторій лапками. Користувачі вже припускають, що Макаров знаходиться на реабілітації від алкогольної залежності.

"Я пішла від чоловіка. Алкоголь - зло. Крапка", - повідомляла раніше телеведуча.

Важливо, що сама Кудрявцева тепер знаходиться на реабілітації після складної операції на нозі, про що вона постійно скаржиться кожного дня в соціальних мережах.

"Я лежу і не рухаю ногою взагалі. Бо мій підсвідомий страх поки сильніший";

"Гаразд, понию ще кілька днів і зав'яжу. Буду показувати і розповідати, як відбувається реабілітація. Поки ніяк. Поки просто лежу";

"Лежу і їм. Лежу і їм. У наш час стабільність - вже добре", - написала Кудрявцева про те, що робить зараз.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська пропагандистка опинилася в інвалідному кріслі.Пропагандистка з РФ, телеведуча Лєра Кудрявцева, яка казала, що в будь-який час візьме в руки автомат і готова воювати, зараз навряд чи відправиться на фронт — їй потрібно провести певну частину часу, пересуваючись з допомогою інвалідного візка.