Головна Новини Світ Росія Російська пропагандистка опинилася в інвалідному кріслі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська пропагандистка опинилася в інвалідному кріслі (ФОТО)

Лєра Кудрявцева ніяк не може зрозуміти, чому в її житті одні неприємності.

15 лютого 2024, 23:25 comments1615
Поділіться публікацією:

Пропагандистка з РФ, телеведуча Лєра Кудрявцева, яка  казала, що в будь-який час  візьме  в руки автомат і готова воювати, зараз навряд чи  відправиться  на фронт — їй  потрібно провести певну  частину часу, пересуваючись з допомогою  інвалідного  візка.

 Російська пропагандистка опинилася в інвалідному кріслі (ФОТО)

Лєра Кудрявцева (фото з відкритих джерел)

Як повідомила ведуча в своєму Телеграм, під час  зйомок одного з шоу,  росіянка  відчула різкий біль в коліні. Після цього вона  поїхала  до лікарні, де  медики  діагностували  знаменитості перелом ноги і розрив зв'язок.

Пропагандистка, що схвалює наміри  Путіна  знищити Україну та її  громадян, тепер оприлюднила пост, що має викликати жалість, де  вона щиро здивована, за що їй  потрібно пройти ці випробування, адже вона поступає  "по совісті".

 Російська пропагандистка опинилася в інвалідному кріслі (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська ведуча потрапила у скандал через свій образ в ефірі пропагандистського ТБ. Відома прихильниця Путіна і російська телеведуча  Лера Кудрявцева, що виступає  за підтримку військового вторгнення, яке господар Кремля почав  в Україні, з власної волі стала  головною героїнею конфузної  ситуації.  Готуючись, щоб виступити в ефірі на  каналі російських пропагандистів НТВ,  ведуча  з’явилась перед глядачами, одягнута в синьо-жовтих тонах (це — кольори українського прапора). 

Зрозуміло, що жителі  Російської Федерації  особисто переконались, що саме так  пропагандистка  влаштовує  провокації і почали з усіх боків  осуджувати Кудрявцеву.

Також "Коментарі" писали про те, що в мережу потрапило відео, як головна пропагандистка РФ розважаєтьсяВідомий телеведучий Дмитро Гордон  посміявся над  головною  пропагандисткою  і хамкою російського телебачення – Маргаритою  Симоньян.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини