Російська співачка розповів, як її намагалися зарізати в під'їзді власного будинку

Лариса Доліна розповіла про замах на її життя в під'їзді

Російська виконавиця Лариса Доліна, яка свої дитячі роки прожила в Одесі, проте не засуджує політику терористичного кремлівського режиму і його вторгнення до України, розповіла про свої життєві випробування.

Під час шоу "Ваша Наташа" співачка згадала випадок з молодості, саме в той час вона й отримала ножове поранення. Доліна наймала квартиру і, одного разу в під'їзді, нарвалась на підозрілого незнайомця.

Тоді на співачку вже чекали і вирватись вдалось дивом, щаслива випадковість, двері до квартири було відчинено.

"Одного разу ножове поранення було. Це було в під'їзді, де я знімала квартиру. Між поверхів стоїть чоловік. Я повз нього проходжу, він мене хапає за руку, і ось тут ось на плечі... Я вириваюся і біжу до квартири, благо, двері були відчинені", - розповіла про цю моторошну історію Доліна.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський продюсер потрапив до реанімації. Відомий в Росії продюсер Барі Алібасов зараз знаходиться в лікарні. Останніми днями музикант постійно нарікав на сильний біль в голові, пізніше стан продюсера погіршивсь. Тепер Алібасов у важкому стані знаходиться в реанімації.

Повідомляють, що після перенесеного інсульту медики діагностували музиканту прогресуючу церебральну недостатність. Внаслідок цього в продюсера почала відмовляти половина тіла. Ще вчора в Алібасова почалось порушення мови, він не зрозумів, де знаходиться. Але був при свідомості і увесь час звав дружину. Після нападу музикант впав на бік, і медики терміново призначили додаткове дослідження.