Головна Новини Світ Росія Відмовила половина тіла: російський продюсер потрапив до реанімації
commentss НОВИНИ Всі новини

Відмовила половина тіла: російський продюсер потрапив до реанімації

Барі Алібасов перебуває у важкому стані

26 лютого 2024, 23:45
Поділіться публікацією:

Відомий в Росії продюсер  Барі Алібасов  зараз знаходиться в лікарні. Останніми  днями  музикант постійно   нарікав на сильний   біль в голові,  пізніше   стан  продюсера погіршивсь. Тепер Алібасов  у важкому стані знаходиться в реанімації.

Відмовила половина тіла: російський продюсер потрапив до реанімації

Барі Алібасов (фото з відкритих джерел)

Повідомляють, що після  перенесеного інсульту медики  діагностували музиканту прогресуючу церебральну недостатність. Внаслідок цього в продюсера почала відмовляти половина тіла.

Ще вчора в Алібасова почалось порушення мови, він не зрозумів, де знаходиться. Але був при свідомості і  увесь час звав дружину.

Після нападу  музикант  впав на бік, і  медики  терміново призначили додаткове дослідження.

В цій ситуації, Алібасов не  виходить  на зв'язок з шанувальниками і не повідомляє  про своє самопочуття. 

                     

В Росії Барі Алібасов  відомий, як  засновник музичних груп  "Інтеграл" і "На-на". Останніми  роками  він не з’являється на сцені  через поганий стан здоров’я. Музикант  останнім часом часто  потрапляє в лікарню – то, маючи  низький тиск, то після передозування з "Віагрою", то з іншими  травмами.

Подейкували, що Алібасов  тепер вже не заробляє гроші, а живе за рахунок збережень, які встиг накопичити  раніше, коли займався активною творчою діяльністю.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий російський репер потрапив у серйозну ДТПВідомий  репер та колишній українець   Баста  нещодавно  став  жертвою  жорсткої  дорожньо-транспортної пригоди в Санкт-Петербурзі.  Баста  на своєму автомобілі  Maybach зіткнувсь з водієм Kia. 

Під час  зіткнення авто  репера   винесло в замет, але ні він, ні інший  керманич авто не постраждав.  При цьому,  Василь Вакуленко (справжнє прізвище репера,- ред.)  знаходивсь на задньому сидінні Maybach під час  зіткнення на ділянці  Південної  дороги. Ця обставина врятувала йому життя.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини