Головна Новини Світ Росія Російські окупанти заявили, що їх відправили на "забій"
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські окупанти заявили, що їх відправили на "забій"

Криза на передовій: як російські війська втрачають контроль та мораль

6 липня 2024, 16:47
Поділіться публікацією:

Російські окупанти з 506 полку Збройних сил РФ записали відеозвернення і розповіли, що насправді відбувається на фронті. Солдати розповіли, що їх відправили до бою без належної підтримки та забезпечення, фактично "на забій". Про це повідомили у ASTRA.

Російські окупанти заявили, що їх відправили на "забій"

Криза на передовій: як російські війська втрачають контроль та мораль

"Нам розповіли, що там нікого немає, що там немає х**лів. У результаті, як виявилося, там їх сидить повне селище. Нас обдурили, нас просто послали "на м'ясо", грубо кажучи. Ми зайшли, нас взяли в оточення і розбили повністю всіх. Ось хто вижив", - заявив один із військовослужбовців у відео.

Крім того, військові сказали, що на полі бою залишається багато їхніх товаришів по службі, які потребують допомоги, але забрати товаришів їм не дозволяють.

За його словами, всі вони потребують медичної допомоги.

"Там валяється дуже багато "двохсот", які по півроку там лежать. Їх не евакуюють. Ніхто їх навіть не бере. І "трисоті" є, які без ніг. Вони теж лежать по тижні, по два тижні. Їх не дають забрати" , — додав він.

За останніми даними Збройних сил України, загальні втрати Росії на території України складають 549 840 осіб.

Читайте також на порталі "Коментарі" — У Росії посилюють блокування VPN-сервісів, щоб обмежити росіян у доступі до незалежних ЗМІ. Крім того, там можуть вимкнути інтернет-телефонію. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у повідомленні британської розвідки у соцмережі X.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Кремль вигадав для кишенькових пропагандистів нову назву для так званої "СВО" та зобов'язав їх розповідати росіянам, що це Україна відмовляється від світу, а не РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини