Головна Новини Світ Росія Російські повстанці назвали одну умову, яка змусить Путіна домовлятися про мир
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські повстанці назвали одну умову, яка змусить Путіна домовлятися про мир

Путін погодиться на переговори щодо України тільки тоді, коли його армія буде у безвихідному становищі

26 вересня 2024, 12:54
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський вважає, що другий Саміт миру може стати початком завершення війни в Україні. Однак Росія досі не готова до переговорів, хоча є способи змусити президента РФ Володимира Путіна сісти за стіл перемовин, сказав в ефірі 24 Каналу заступник командира легіону "Свобода Росії" Максиміліан Андронніков (Цезар), наголосивши, що Путін розуміє лише силу, тому Україна має продовжувати завдавати втрат як на фронті, так і в тилу.

Російські повстанці назвали одну умову, яка змусить Путіна домовлятися про мир

Володимир Путін

Андронніков зазначив, що Путін погодиться на переговори лише тоді, коли його армія буде в безвихідній ситуації на полі бою. Постійні удари по російській військовій інфраструктурі та втрати на фронті посилять цей тиск. Втрата контролю на фронті, постійні відступи та невдачі російських військ можуть змусити Кремль шукати вихід через переговори, переконаний "Цезар".

Заступник командира легіону підкреслив, що кожен день війни приносить Росії не лише територіальні втрати, але й значний економічний та іміджевий збиток. Водночас Путін намагається переконати росіян через ЗМІ, що будь-які досягнення можна продати як перемогу.

"Якщо йому вдасться зафіксувати нинішні результати, це він представить як успіх", – додав Андронніков.

Він також попередив, що для України може скластися небезпечна ситуація, якщо Путін спробує "переварити" захоплені території та закріпити їх через можливі угоди. Такий "перепочинок" дозволив би Росії накопичити сили та готуватися до нової війни через кілька років.

Андронніков наголосив, що, попри відсутність повного паритету з Росією, Україна ефективно відповідає на удари російських ракет грамотними атаками дронів на військові об’єкти та склади. Як приклад, він згадав недавні удари по арсеналах у Торопці та Тихорецьку, які знищили значні запаси боєприпасів, що скоро відчують на фронті.

Також він звернув увагу на успіхи України в Чорному морі, де, не маючи бойових кораблів, українські сили відправили третину російського Чорноморського флоту на дно, а решту змусили відійти до Новоросійська, де вони теж можуть стати ціллю.

Андронніков підсумував, що Україні потрібно продовжувати нав’язувати свою стратегію та використовувати доступні методи боротьби, які надають перевагу в цій війні.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Путін посилив ядерний шантаж у надії, що Штати злякаються і не будуть допомагати Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини