Російський актор порізав собі вени перед натовпом глядачів (ФОТО)

Шувалов зробив це на сцені театру

Відомий актор з РФ Артур Шувалов після вистави "Театр Виворіт" за постановкою театру імені М.А. Бестужева в Улан-Уде, організував маніфест. Про це повідомляє Telegram-канал Baza

Стоячи просто на сцені, він повідомив, що в театральній установі його без будь-якої причини принижують, не дають ролей, зменшують платню.

При цьому, останнім випробуванням для артиста було звільнення з театрального колективу його дружини.

"Конфлікти з начальством почалися після того, як в театрі змінився художній керівник - В'ячеслав Дяченко прийшов замість Сергія Левицького. За словами Шувалова, у нього не залишилося сил боротися", - сказано в повідомленні.

Ці проблеми дістали актора і Шувалов просто на сцені вийняв ніж і почав різати собі вени. Його повезли в травмпункт, де актору надали першу медичну допомогу. Зараз з Шуваловим все добре.


Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що російська акторка "накинулася" з образами на президента Зеленського. Відома російська артистка, яка стала популярною через роль у фільмі "Москва сльозам не вірить", Раїса Рязанова завдала образ президенту України Володимиру Зеленському, що героїчно залишається у "військовій" країні. Прихильниця Путіна під час програми "Життя і доля" сказала, що українським президентом управляють "нелюди і козли". Як вона висловилась, очільник України — ведена людина, який робить те, що йому скажуть. Мужик начебто не дурний, але дурний, як виявилося. Просто дурник", — говорила, висловлюючись за допомогою пропагандистських наративів Рязанова. Але росіянка не сказала, хто конкретно керує Зеленським і для досягнення яких цілей. Рязанова таки говорила, що українського президента ведуть "як бичка на мотузці".