Головна Новини Світ Росія Російська акторка "накинулася" з образами на президента Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська акторка "накинулася" з образами на президента Зеленського

Вона заявила, що Зеленського ведуть як "бичка на мотузці"

23 березня 2023, 22:10 comments2133
Поділіться публікацією:

Відома російська артистка, яка стала популярною через роль у  фільмі "Москва сльозам не вірить", Раїса Рязанова  завдала образ президенту України Володимиру  Зеленському,  що героїчно залишається у "військовій" країні.

Російська акторка "накинулася" з образами на президента Зеленського

Раїса Рязанова (фото з відкритих джерел)

Прихильниця Путіна під час  програми "Життя і доля" сказала, що українським президентом  управляють "нелюди і козли". Як вона висловилась, очільник України — ведена людина, який  робить те, що йому  скажуть.

"Як з'ясувалося, Зеленський такий ведений. Його за ручку підведи до шахти і штовхни. І він впаде, але до шахти йтиме, вірячи цим нелюдям. Невже він сам не розуміє? Мужик начебто не дурний, але дурний, як виявилося. Просто дурник", — говорила, висловлюючись  за допомогою  пропагандистських  наративів  Рязанова.

Але  росіянка  не  сказала, хто конкретно  керує  Зеленським і  для досягнення яких цілей. Рязанова таки  говорила, що українського президента  ведуть "як бичка на мотузці".  Ще вона  заявила, що всіх мешканців   України  ведуть на "бійню".

Раїса Рязанова  виконала ролі  в багатьох  фільмах і серіалах, які знімались в РФ. Зокрема в таких відомих фільмах, як "Москва сльозам не вірить", "Повернення почуттів", "Старі борги", "Російські баби", "Солдати", "Мій ласкавий і ніжний мент", "Зозуля", "Бабине літо", "П'яний смак любові" та інші.

Росіянка нагороджена  кількома  російськими преміями  за вдалу  акторську роботу.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували  про те, що російська акторка заявила, що готова з сином їхати на війну в УкраїнуКіноакторка з РФ Наталія Бочкарьова, яку глядачі знають, як Дашу Букіну з фільму "Щасливі разом", зараз  вже не має такої  популярності, як було. Як вона  зізналась, коли завершувались зйомки  серіалу, акторка мала можливість  заробити до 10 тисяч доларів за зміну. Тепер вона тільки про це  мріє. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Valeri

23 березня 2023, 22:53

Жаль, что даже такие актрисы, поддальсь "зомбо ящикам". Жизнь расставит всё по своим местам, вот только потом, как ИМ это будет воспринимать и переваривать????


Новини