Російський актор, який підтримує режим Кремля, мало не став жертвою терористів

Оскар Кучера сидів на паркінгу, в той час, як його дружина намагалася зловити попутку

Актор з РФ Оскар Кучера, що підтримує путінський режим та оскандаливсь під час свого інтерв'ю, де розповів, чому виступає за підтримку військового вторгнення в Україну, знаходивсь в Крокус Сіті Хол під час атаки терористів в Підмосков'ї.

Як Кучера повідомив на своїй сторінці в Телеграм, він виїхав з відпочинкового комплексу за 15 хвилин до теракту. Пізніше він таки знову повернувсь сюди, щоб забрати дружину Юлію.

Як він стверджує, його дружина намагалась спинити попутнє авто, проте жодна скотина (неценз.- авт.) не зупинялась. Так і не є зрозумілим, чому дружина актора зупиняла попутку, коли сам актор був в паркінгу.

Далі путініст видав маячню про "руку Києва" в організації теракту, і ще погоджується з божевільними висловлюваннями колишнього російського президента Дмитра Медведєва.

Він теж закликає "кінчати із Зеленським", що "назвав Путіна нікчемою" за вбивство своїх же співгромадян і організацію найбільшого теракту.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський актор, який підтримує режим Кремля, відмовився порвати паспорт США в ефірі шоу. Відомий актор з РФ, що підтримує путінський режим Оскар Кучера, що зараз відкрито одобрює війну і напад своєї терористичної держави на Україну, не захотів порвати американський паспорт своєї дитини, пояснивши, що "Америка їм не ворог".

Саме так цей кіноактор хоче втриматись на двох стільцях, беручи участь в програмі іншого російського пропагандиста Бориса Корчевникова. Зірковий учасник став одразу ж пояснювати, що він не буде знищувати паспорт, адже це пахне "популізмом". Далі Кучера в ефірі пояснив свій намір і сказав про те, що "Америка Росії не ворог".