Головна Новини Світ Росія Російський актор, який підтримує режим Кремля, відмовився порвати паспорт США в ефірі шоу
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський актор, який підтримує режим Кремля, відмовився порвати паспорт США в ефірі шоу

Кучера на публіці виявився не таким вже радикальним

19 червня 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

Відомий  актор з РФ, що підтримує путінський режим Оскар Кучера, що зараз  відкрито одобрює  війну і напад  своєї терористичної  держави на Україну,  не захотів  порвати американський паспорт своєї  дитини,  пояснивши, що "Америка їм не ворог".

Російський актор, який підтримує режим Кремля, відмовився порвати паспорт США в ефірі шоу

Оскар Кучера (фото з відкритих джерел)

Саме так   цей кіноактор хоче  втриматись  на двох стільцях, беручи участь в програмі  іншого російського пропагандиста Бориса Корчевникова.

Зірковий учасник  став одразу ж  пояснювати, що він не буде  знищувати паспорт, адже це пахне  "популізмом". Далі Кучера  в ефірі  пояснив свій намір і сказав про те, що "Америка Росії не ворог".

"Уряд Америки, який на сьогоднішній день сидить на троні американському, — ворог. Давайте не плутати", — пояснив російський актор. На  це  пропагандист Корчевников, що майже втратив слух,  сказав. що не відокремлює американський паспорт від американського уряду.

Почервонілий  кіноактор почав згадувати власні  філософські умовиводи, спритно  повертаючи від  неприємної йому  теми про  американський документ.  Як він стверджує, головне залишитись  порядною людиною, а, паспорт — це  такий собі  папірець, який  невідомо хто  колись  видумав. При цьому,  російський актор так і не  знищив той  "Американський папірець".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що акторка з серіалу про Мухтара заявила, що українці її зрадили. Кіноактриса Оксана Сташенко  запам’яталась  українцям, бо грала ролі  в багатьох серіалах  і фільмах,  таких  як — "Повернення Мухтара". Як  інформують російські  видання,   росіянка  підтримує  криваву війну на території нашої країни, і заявляє, що українські  актори ніби її зрадили. Сташенко критикує  колег, з якими  працювала до вторгнення, за те, що вони  висловлюють  звинувачення  РФ  в початку військового вторгнення.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини