Російський актор, який пішов воювати проти України, був ліквідований у Курській області

Актор вирушив, щоб вбивати українських бійців ЗСУ і поплатився життям

Російські ЗМІ повідомили про загибель російського актора Євгена Шишова, який брав участь у війні проти України як окупант. За інформацією пропагандистського ресурсу "Стархіт", 42-річний Шишов отримав смертельне поранення. Його останній пост у соцмережах був опублікований 31 липня, де він повідомляв, що все гаразд і бажав підписникам гарного настрою.

Євген Шишов знявся в 19 фільмах, де грав переважно епізодичні ролі. Серед відомих проектів за його участі були "Невський. Розплата за справедливість", "Морські дияволи. Далекі рубежі", "Умовний мент" та інші.

Його дружина поки що не підтвердила звістку про смерть, очікуючи офіційного повідомлення від російської влади.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що син відомої російської ведучої, яка родом з України пішов на війну, щоб вбивати українців. Російська телеведуча, яка народилась в Донецьку Тутта Ларсен тепер матір ще одного російського загарбника . Її син Лука проходитиме строкову службу в російських Збройних силах.

Як повідомила колишня українка в своєму Telegram-каналі, вона не одразу погодилась з цим рішенням 18-річного сина, проте коли переконалась, що це його серйозне рішення, прийняла його вибір.
До закінчення навчання Тутта Ларсен мешкала з батьками і сестрою в місті Донецьк, але поїхала вчитись до Москви, де вступила до університету. Отримавши вищу освіту, вона знайшла роботу на телебаченні. Пізніше Тутта знялась в якості запрошеного гостя в кількох серіалах, зокрема і в серіалі "Приречена стати зіркою".