Головна Новини Світ Росія Син відомої російської ведучої, яка родом з України пішов на війну, щоб вбивати українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Син відомої російської ведучої, яка родом з України пішов на війну, щоб вбивати українців

Син Тутти Ларсен буде вбивати українців, як і інші окупанти

30 листопада 2023, 22:35
Поділіться публікацією:

Російська телеведуча, яка   народилась в Донецьку Тутта Ларсен  тепер  матір ще одного російського загарбника . Її син Лука  проходитиме  строкову  службу в  російських Збройних силах.

Син відомої російської ведучої, яка родом з України пішов на війну, щоб вбивати українців

Тутта Ларсен (фото з відкритих джерел)

Як  повідомила  колишня українка  в своєму Telegram-каналі, вона не одразу погодилась з  цим рішенням 18-річного сина, проте коли  переконалась, що це його серйозне рішення, прийняла його  вибір.

"Ну що. Ви запитували, як у Луки справи, куди після школи, які плани. Тепер можу доповісти. Сьогодні відбув у місце проходження строкової служби в Збройних силах Російської Федерації. Ми прийняли не відразу, але коли зрозуміли, що все серйозно, підтримали. Я вважаю, що це гідне рішення і пишаюся своїм сином", -  написала  телеведуча.

До закінчення  навчання  Тутта Ларсен  мешкала з батьками і сестрою в місті  Донецьк, але   поїхала вчитись  до Москви, де вступила до університету. 

Отримавши вищу освіту,  вона  знайшла роботу на телебаченні.  Пізніше  Тутта знялась в якості запрошеного гостя в  кількох серіалах,  зокрема і в серіалі  "Приречена стати зіркою".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська акторка заявила, що готова відправити своїх синів вбивати українців. Відома артистка з РФ Наталія Антонова, що грала ролі в багатьох  вітчизняних телесеріалах  та фільмах, заявила, що  пошле власного  сина брати участь у  війні, яку  почав їх  агресивний  Путін  на території України.

Про це  Антонова заявила під час ефіру  пропагандистського телешоу, ще одному прихильнику путінського режиму  Борису Корчевникову. Мовляв, її старший, 25-річний юнак  не побоявся, що його мобілізують  і  вже виявив  готовність, щоб відправитись   убивати мирних українських  мешканців,  інформує  Стархіт.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини