Російський генерал Суровікін вперше з'явився на публіці після заколоту Пригожина (ФОТО)

Ходили чутки, що Суровікіна допитували і тримали під арештом

Генерал Сергій Суровікін вперше з'явився на публіці після невдалого заколоту голови ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина Світлину, як стверджують у дописі, генерала Суровікіна, опублікували у телеграм-каналі журналістки Ксенії Собчак.

"Живий, здоровий, вдома, з сім'єю, в Москві", - пише Собчак у дописі під фото.

На опублікованих кадрах видно, що чоловік у кепці та чорних окулярах йде з жінкою під руку.


Після невдалого бунту Пригожина, Сергій Суровікін не з'являвся на публіці. ЗМІ писали, що генерала усунули від служби, затримали і навіть катувати.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський "генерал Армагеддон" під домашнім арештом. Провідний російський генерал Сергій Суровікін був усунений від керівництва у війні в України. Така інформація поширюється серед російських ЗМІ та військових блогерів. Причиною таких дій є тісний зв'язок Суровікіна та керівника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина, який у червні почав заколот проти російського керівництва.

Зазначено, що офіційного розслідування немає, однак Суровікіна довго допитували та ставили незручні питання. ВЧК-ОГПУ стверджує, що Суровікіну порадили якомога довше залишатись поза увагою, щоб про генерала "забули". Таким чином долю Суровікіна вирішить Путін, і очікується чим довше немає рішення, тим більше російський президент охолоне у питанні щодо генерала.

Також "Коментарі" писали про те, що у Росії прийняли рішення щодо генерала Суровікіна. Російський генерал Сергій Суровікін, що безслідно зник після невдалого заколоту ПВК "Вагнер". Був усунутий з посади головнокомандувача Військово-космічних сил Росії. Таку заяву зробив російський журналіст Олексій Венедиктов, посилаючись на указ Міністерства оборони РФ.