Головна Новини Світ Росія Російський «генерал Армагеддон» під домашнім арештом: Politico назвали причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський «генерал Армагеддон» під домашнім арештом: Politico назвали причину

"Генерал Армагеддон" усунутий від військового керівництва армії РФ та перебуває під домашнім арештом

16 серпня 2023, 09:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Провідний російський генерал Сергій Суровікін був усунений від керівництва у війні в України. Така інформація поширюється серед російських ЗМІ та військових блогерів. Причиною таких дій є тісний зв'язок Суровікіна та керівника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина, який у червні почав заколот проти російського керівництва.

Російський «генерал Армагеддон» під домашнім арештом: Politico назвали причину

Російський генерал Сергій Суровікін. Фото з відкритих джерел

Портал Politico проаналізував зникнення з публічного простору російського генерала Сергія Суровікіна, якого також називають "генерал Армагеддон" через його агресивну військову тактику в Чечні та Сирії. Суровікін не з'являвся у публічному просторі з моменту повстання Пригожина. ЗМІ вважають, що російський генерал знав про плани Пригожина почати бунт проти Кремля.

У російському блозі ВЧК-ОГПУ, який вважається близьким до силових структур РФ повідомили, що Суровікін знаходиться під домашнім арештом і не покидає власну квартиру. Зазначено, що офіційного розслідування немає, однак Суровікіна довго допитували та ставили незручні питання.

ВЧК-ОГПУ стверджує, що Суровікіну порадили якомога довше залишатись поза увагою, щоб про генерала "забули". Таким чином долю Суровікіна вирішить Путін, і очікується чим довше немає рішення, тим більше російський президент охолоне у питанні щодо генерала.

Колишній російський генерал Віктор Соболєв, який тепер є депутатом Держдуми розповів, що Суровікіна було усунено з посади керівника російських сил в Україні. Однак Соболєв зауважив, що з часом Суровікін може повернутись до армії РФ та додав, що це може статись, якщо він не здійснив серйозних порушень проти Кремля. Сам Кремль не робив офіційних заяв щодо ситуації з Сергієм Суровікіним.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у ГУР розповіли, що слід очікувати від Росії на День Незалежності України.

Також "Коментарі" писали про Росію, яка атакувала шведський завод в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини