Російський пропагандист закликав канонізувати трьох убивць і бойовиків

Охлобистін закликав канонізувати ліквідованих бойовиків Захарченка, "Мотороллу" та "Гіві"

Російський актор, відомий за серіалом "Інтерни", прихильник Путіна Іван Охлобистін озвучив чергову маячню. Він пропонує канонізувати трьох бойовиків, яких вже ліквідовано.

Охлобистін сказав, що треба зараховувати до лику святих екс-ватажка "ДНР" Олександра Захарченка, якого ліквідували в 2018 році, ще також Арсена Павлова, відомого за позивним "Моторолла" та Михайла "Гіві" Толстих. Актор заявив, що знав їх особисто та назвав усіх "гідними людьми".

"Я їх знав особисто, і я свідчу, що вони гідні цього. Вони можуть бути місцево шанованими. А далі, за канонічним рядом, якщо чудеса починаються, зводяться до всеросійських", – сказав російський актор свою тезу журналістам, коли приїхав в тимчасово окуповані українські міста.

Він заявляє, що ці вбивці "вважали себе православними християнами" і билися за "справедливість", тому представники російської церкви мають визнати їх святими.

"Віра не тільки через ритуали, віра – у ставленні до людей. Вони були безсрібники, вони билися за справедливість", – завершив Охлобистін.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що син божевільного путініста пішов в армію РФ, щоб вбивати українців. Скандальний російський актор-священник та путініст Іван Охлобистін, який нещодавно мало не загинув на Донбасі. Зробив нову божевільну заяву про те, що його старший син Василь, який народився у шлюбі з Оксаною Арбузовою, вирішив поповнити ряди російської армії.

За словами Охлобистіна, "школу життя" повинен пройти кожен чоловік, тому він повністю підтримав вибір сина. Охлобистін заявив, що Василь відразу попрямував до військкомату — після того, як закінчив університет, Про долю старшого сина путініст не хвилюється. Адже вважає, що це повинен пережити кожен чоловік.