Головна Новини Світ Росія Син божевільного путініста пішов в армію РФ, щоб вбивати українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Син божевільного путініста пішов в армію РФ, щоб вбивати українців

Іван Охлобистін, який нещодавно "зловив кулю" на Донбасі, розповів, що його старший син Василь пішов воювати

31 грудня 2023, 20:15 comments1338
Поділіться публікацією:

Скандальний російський актор-священник та путініст Іван Охлобистін, який нещодавно мало не загинув на Донбасі. Зробив нову божевільну заяву про те, що його старший син Василь, який народився у шлюбі з Оксаною Арбузовою, вирішив поповнити ряди російської армії. Про це Охлобистін розповів в інтерв'ю російським пропагандистським ЗМІ.

Син божевільного путініста пішов в армію РФ, щоб вбивати українців

Іван Охлобистін (фото з відкритих джерел)

 За словами Охлобистіна, "школу життя" повинен пройти кожен чоловік, тому він повністю підтримав вибір сина.  Охлобистін заявив, що Василь відразу попрямував до військкомату — після того, як закінчив університет,

Про долю старшого сина путініст не хвилюється. Адже вважає, що це повинен пережити кожен чоловік.

"Армія допомагає краще і швидше розібратися в людському суспільстві, розвиває здібності співіснування в ньому", –  сказав путініст.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий кремлівський пропагандист потрапив під обстріл на ДонбасіВідомий російський актор,  що  підтримує  злочинний  кремлівський режим,  побував  на окупованому  Донбасі. Там  Охлобистін попав під обстріл.  Повідомляють, що в нього влучила куля, але поранення він не  має, бо  врятувався завдяки  бронежилету. Про це повідомила донька  актора  на  власній сторінці в Instagram. Молода росіянка,  як і її батько, підтримує  повномасштабне вторгнення РФ в Україну  і каже, що гордиться своїми батьками. При цьому, Охлобистін ще в 2014 році  підтримав незаконну анексію Криму і  російську окупацію Донецького регіону. Починаючи з 24 лютого 2022 року, актор  не раз висловлювавсь, що  має плани поїхати на лінію  фронту, щоб  брати участь у війні  на боці  загарбників. Але, поки що  артист такого кроку  не зробив. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини