Російський співак таємно одружився, щоб врятуватися від покарання Кремля

Сергій Лазарєв боявся втратити дітей і тому таємно одружився.

Російський співак і ведучий Сергій Лазарєв, який підтримав вторгнення РФ в Україну, фіктивно одружився у 2023 році. Про це повідомляє російське видання "Экспресс газета".

Колишній директор фан-клубу Лазарєва розповів, що артист тепер не самотній. У 2023 році Сергій міг потрапити до списку небажаних артистів через свої політичні висловлювання. Його кілька разів викликали для пояснень, що налякало Лазарєва: він боявся, що в нього заберуть дітей і він залишиться без заробітку. У зв’язку з цим він вирішив одружитися.

Весілля не було, Лазарєв просто зареєстрував шлюб у багатофункціональному центрі (МФЦ). Після цього Лазарєва "пробачили", і він продовжив свою роботу в телешоу "Ну-ка, всі разом!".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Росії придумали, як покарати олімпійську чемпіонку за зречення військового звання. Відомо російську олімпійську чемпіонку Олену Ісінбаєву, яка відмовилася від звання майора російської армії та не підтримала війну в Україні, придумали, як покарати. Про це пишуть російські ЗМІ.

Тож відому у світі спортсменку виключать із центрального штабу "Загальноросійського народного фронту". Це питання під час засідання обговорюватимуть 25 липня. Але навряд Ісінбаєва сильно засмутиться через це покарання. Адже ЗНФ — це громадський рух, що був створений за ініціативою російського президента Путіна. Тому для спортсменки, яка останньою інформацією тепер живе в Іспанії, ця посада не має значення.

Колишня легкоатлетка і дворазова чемпіонка Олімпійських ігор, багаторазова чемпіонка світу зі стрибків з жердиною Олена Ісінбаєва тепер прогулюється Іспанією.