Головна Новини Світ Росія У Росії придумали, як покарати олімпійську чемпіонку за зречення військового звання
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії придумали, як покарати олімпійську чемпіонку за зречення військового звання

Ісінбаєва навряд чи засмутиться

25 липня 2023, 15:40
Поділіться публікацією:

Відомо російську олімпійську чемпіонку Олену Ісінбаєву, яка відмовилася від звання майора російської армії та не підтримала війну в Україні, придумали, як покарати. Про це пишуть російські ЗМІ.

У Росії придумали, як покарати олімпійську чемпіонку за зречення військового звання

Олена Ісінбаєва (фото з відкритих джерел)

Тож відому у світі спортсменку виключать із центрального штабу "Загальноросійського народного фронту".

Це питання під час засідання обговорюватимуть 25 липня.

Але навряд Ісінбаєва сильно засмутиться через це покарання. Адже ЗНФ — це громадський рух, що був створений за ініціативою російського президента Путіна. Тому для спортсменки, яка останньою інформацією тепер живе в Іспанії, ця посада не має значення.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Колишня легкоатлетка і дворазова чемпіонка Олімпійських ігор, багаторазова чемпіонка світу зі  стрибків з жердиною Олена Ісінбаєва  тепер  прогулюється Іспанією. За інформацією видання EL DIGITAL SUR, що оприлюднило фотознімки   олімпійської чемпіонки, що  ходить  вулицями Тенеріфе.  Представники  видання стверджують, що Ісінбаєва  зараз  перебуває  в безстроковій  відпустці.

Як пише  видання, 41-річна Олена Ісінбаєва  мешкає  в Тенеріфе "у елітному житловому комплексі". Відома спортсменка  є уродженкою Волгограда. Вона  — майор  Збройних сил РФ. У 2018 році чемпіонка виступала  за внесення  правок до російської Конституції, аби "обнулити" термін минулого президентства  Володимира  Путіна і  надати  йому можливість  балотуватись  ще і ще на  президентську посаду в  РФ. Росіянка водночас   приєдналась до руху Putin Team. Ще легкоатлетка вступила до  партії "Єдина Росія". Олена Ісінбаєва  здобула золоті медалі Олімпійських ігор 2004 (Афіни) та 2008 (Пекін) років. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини