Російську акторку хочуть посадити на 5 років за "приниження росіян": що вона сказала

Актрису Яну Троянову, яка заявляла, що їй соромно за Росію, яка "прийшла до фашизму", хочуть визнати "іноагентом".

Зірку з РФ - акторку Яну Троянову, яка є жорстокою супротивницею кривавої путінської влади та військового вторгнення, яке господар Кремля почав на Україні – в державі-агресорці Росії мають задум оголосити "іноагентом" та дати тюремний термін.

Героїні кіносеріалу "Ольга" можлива загроза на п'ять років тюрми за статтею "Порушення ненависті або ворожнечі, а також приниження людської гідності". Цього вимагають громадяни російської держави-агресорки, гідність яких ніби "принизила" акторка.

Групу ображених на Яну Троянову очолює її екс-колега – актор-путініст Оскар Кучера.

"Яно, Яночко. Що з тобою трапилося? Чи ти завжди такою була? Росія – країна виродженців, трусів, зрадників, де сусід стукає на сусіда, ти кажеш. А от Україна, знову ж таки, за твоїми словами, ніколи не була такою. Мовляв, українці – це нація, а росіяни – виродженці. Ти цокнулася, Яночко, цокнулася остаточно. Шкода", – озвучив він свої думки у власному Telegram-каналі.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська акторка назвала Путіна злодієм, а РФ - "хворим суспільством". Артистка з РФ Яна Троянова, яка виступає проти військового вторгнення і з цієї причини поїхала у Францію, називає Росію "зґвалтованою бабою". Жителі Росії, на думку Троянової, — є хворим суспільством, після розпаду СРСР російські громадяни так і не навчились жити вільно.

Акторка наголосила, що саме ця риса — інертність і робить мешканців Росії — хворим і байдужим суспільством. Далі ця загальна байдужість і призвела до фашизму в РФ, висловилась Троянова.